מוט משקולות על הראש....

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/01/2019 | 13:05 | מאת: מעיין

היי נפל עלי לפני עשרה ימים מוט משקולות על הראש ששוקל 12 קילו לא איבדתי הכרה , הקאתי 3 פעמים לאחר המכה ואיבדתי שיויי משקל במשך כל העשקה ימים הייתי במיון עשיתי סיטי יצא תקין הייתי אצל הרופא שנתן כדורים וזה עוד ממשיך ועכשיו הייתי אצת נירולוג ואמר שהכל תקין יש לי לחצים בראש כאבים ממש חזקים בפנים וכל אחד אומר לי שזה כלום אבל מאוד מאוד לי זה מלווה בכאבים בעניים יש לי סחרחורות והקאות שאני .תמיד עוצרת .......

שלום מעיין, כדילסייע: *ש לראות אותך ואז לתשאל נפרטים נוספים *צריך לבדוק אותך *יש לעיין בהדמיית ה-CT ואולי להשלים בדיקות מאבחנות נוספות בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה