מה הסיכוי לאירוע מוחי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/01/2019 | 09:02 | מאת: ארזון

שלום דוקטור אני אדם בריא שלפני כחצי שנה החלו לי סחרוחורות, תחושת חוסר יציבות. עשיתי כל בדיקה אפשרית מ CT לב, MRI ראש, עורקי צוואר וכו'. הכל יצא תקין ב MRI ראש פרט ל 2 ציסטות שנויוכירורג לא התרשם שזה מהותי. לפני כחודש, סוף סוף גילו את מקור הסחרחורות באמצעות ENG - פגיעה של 80% באוזן ימים הפנימית... אתמול בבוקר ולאחר מכן בצהריים חשתי טשטוש בעיניים וסוג של ריצוד בעין ימין, מעין מסך שלג בהסתכלות ימינה בעין ימין. זה היה וחל, לאחר שניות. האם זה עשוי לאותת על אירוע? אציין שאין לי גורמי סיכון ובגלל היסטוריה משפחתית (לב) מטופל גם באמלו דפין - חצי כדור ליום, במיקרופרין וליפיטור לכולסטרול. המדדים שלי תקינים. אשמח להבין התופעה והאם זה משהו שיש להתייחס אליו או להמשיך הלאה תודה מראש ארזון

לארזון. שאלותיך בתחום ההתמחות הנוירולוגית: מולץ ייעוץ תואם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה