סחרחורות ולחץ בראש והרגשה רעה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/12/2018 | 20:16 | מאת: אליאן

כבר הרבה זמן כמעט 4 חודשים שאני סובלת מסחרחורות תחושת שיוט כמו צפה על מים או כאילו יישהו מושך אותי אחורה חזק לא יכולה לעמוד ללכת ולשבת אח לשכב כמו בן אדם נורמאלי.וזה מלווה בבחילות וחולשה כללית. אמרו לי לעשות פיזיוטרפיה וסטיבולרית אני עושה .. עשיתי כבר 5 פעמים לא עוזר בכלל הפיזיוטרפיס נותן לי תרגילים שרק עושים רע. הלכתי לנוירולוג נתנה לי mri. יש מצב שזה בכלל לא קריסטלים וזה משהו אחר? מה עוד יכול להיות או התסמינים על מה מעידים? אני בת 29 ומעולם לא הרגשתי רע כמו עכשיו.

ערב טוב אליאן, •לאבחון תלונותיך יש בראש וראשונה לבצע MRI מח, ללא ועם חומר ניגוד •את יכולה כבר עתה להפסיק פיסיותרפיה וסטיבטלרית • טפול יותווה עפ״י האבחנה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה