שלום דוקטור, חודשיים של סבל..

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/12/2018 | 19:49 | מאת: ענבל

כבר חודשיים שאני מרגישה לחצים בראש וסחרחורות. הבחנו את הסחרחורות שלי כבעיית קריסטלים , ורטיגו. עשיתי פעמיים פיזיוטרפיה שלא עזרה או גרמה לשיפור. אני רק מרגישה שהמצב מחמיר והכאבי ראש מלווים בבחילות והרגשה כללית לא טובה. אני בת 30 בריאה ללא עבר עם כאבי ראש, זה הגיע פתאום לפני חודשיים. אין לי כאבים אחרים מעבר לכאבי ראש באמצע הראש וסחרחורות (שיוט) אי שיווי משקל ובחילות נוראיות . שלחו אותי לmri מוח , השאלה האם ידעו לאבחן בmri מה הבעיה? האם יש דלקת או משהו אחר? אני ממש סובלת, כל שיגרת החיים שלי נהרסה.

ערב טוס מיכל, ברב המוחלט של המקרים מדגימה הדמיית Mri את רב הבעיות המוחיות. התאור שלך לא תומך במצב דלקתי בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה