ניקור מותני תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/12/2018 | 18:13 | מאת: קרן

שלום וברכה, בעלי בן 33 הגיע למיון עקב כאבי ראש חזקים וחוסר יכולת לדבר. Ct הראה שיש לו MVA מולד. עשו לו ניקור מותני ביום ראשון מאוחר בלילה. אין דימום. הוא עם כאבי תופת. הראש הגב חולשה כללית. לוקח כל 8 שעות אופטלגין כל 6 שעות אקמול. הכאב קצת נרגע בשכיבה על הבטן. לא יכול בכלל לעמוד או לשבת. לםי מה שקראתי באינטרנט נראה שסובל מדליפה. האם יש דרך לבדוק האם אכן יש דליפה? האם כדאי ךחזור למיון? אשמח לתשובתכם קרן

לקרן שלום, *התמונה התסמינית שתארת אכן מתאימה לדליפת נוזל מח-שדרה=CSF באתר הדיקור המתני *עליו לחזור לבצוע איטום הדליפה בפרוצדורה המכונה BLOOD PATCH מתבצעת עי מרדים במרפאת כאב. *ברב המקרים הפרוצדורה פותרת את הבעייה בצורה משביעת רצון. לילה טוב.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה