תחושת כבדות ולחץ בצד שמאל של הראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/11/2018 | 10:51 | מאת: ליה

שלום רב דר אשמח לחוות דעת אני בת 27 עם שני ילדים . לפני כחודש התחיל אצלי תחושה מוזרה בצד שמאל של הראש , תחושה שקשה לתאר אותה זה לא ממש כאב אבל מין אי נוחות זה התחיל קודם כשרפה בקרקפת ולאחר מכן הפך לתחושה קבועה של לחץ או שריר תפוס פנימי בראש בצד שמאל למעלה בקודקוג ובכל הצד שמאל,התחושה ליוותה אותי שבועיים ואז עבר לי , כרגע התחושה כבר שבוע וחצי שוב חזרה אותה תחושה מעצבנת שגורמת לי לא להתרכז אני פשוט מרוכזת רק בתחושה הזו . הייתי אצל נוירולוג לאחר הפעם הראשונה של התחושה כאשר היא נעלמה כבר הנוירולוג בדק בפטיש מיוחדאת הרגליים ובדק את חוזק השרירים בידיים והכל היה בסדר . הייתי אצל רופא משפחה שלא התייחס ואמר לחץ נפשי כיוון שאני בן אדם שמאוד דואגת לבריאותי אז הרופא משפחה מייחס זאת תמיד ללחץ נפשי , הייתי אצל נויראופטלמולוג ואצל רופא עיניים וגם הכל תקין . שאלה : האם במידה וזה גידול הייתי מרגישה עוד תסמינים ? האם בדיקת נוירולוג אמינה ? אני מפחדת שמתפספס משהו .

שלום ליה, *אינני הכתובת המתאימה למענה האם בדיקת הנוירולוג אמינה *ממליץ עתה עח ייעוץ נוירולוג+בדיקתו *נקיטת בירור מאבחן כפי שישתמע בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה