פענוח תוצאות בדיקת ct

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/11/2018 | 17:11 | מאת: מורן

שלום דר, הגעתי למיון לפני 4 חודשים עקב טשטוש ראיה וכאבי ראש, אני סובלת מדי פעם מכאבי ראש . במיון עברתי בדיקת רופא עניים שיצאה תקינה , בעקבות כך נשלחתי לct , שיחררו אותי הביתה ואמרו לי שהכל תקין . היום קיבלתי את התוצאות רציתי לדעת מה הם אומרות , אני חיילת בבסיס סגור אז יקח לי זמן להגיע לרופא . גם כיום מדי פעם יש לי טשטוש ראיה וחוסר פוקוס בעיקר במקומות המוניים, ובעבודה מול מסך או טלפון . אשמח לדעתך , תודה רבה .

13/11/2018 | 17:19 | מאת: מורן

"סיכום: 1. אין דימום תוך מוחי או תוך גולגולתי. 2. ללא עדות לפקקת בסינוסים הןןרידים או במוקדי האדרה פתלוגית של המוח . 3. עיבוי דיפוזי קל של שרירי העיניים : שריר תחתון ולטרלי דו"צ : האם על רקע pseudo tumor או בסבירות נמוכה יותר TAO ."

13/11/2018 | 17:21 | מאת: מורן

בחודש וחצי האחרונים סובלת מכאבי לסת באים והולכים רציתי לדעת האם יש קשר , והאם בct ראש בדקו גם את שרירי הלסת. תודה

ערב טוב מורן, הנושא בתחום המומחיות הנוירולוגית והנוירו-אופטלמולוגית: מומלץ ייעוץ תואם בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה