מכה חדה במצח מדלת הרכב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/11/2018 | 17:32 | מאת: מאיה

בזמן פתיחת הדלת ברכב קיבלתי מכה באמצע המצח מהשפיץ בקצה הדלת העליון. כמובן שהתנפח המקום, המקום אדום ואף יש שטף דם במקום מהשפיץ. מה החשש? למה לשים לב?

ערב טוב מאיה, *לתקינות מצב עירנותך והתמצאותך *האם מופיעה הקאה *האם מופיע טשטוש בראייה היה ואחד או יותר מהנ"ל חורגים מהתקין מתבקשת בדיקתך בחדר מיון. בברכה

08/11/2018 | 20:19 | מאת: מאיה

לא היה שינוי בעירנות מאז המכה (יותר מ 3 שעות) ללא טשטוש ראייה וללא הקאות האם י שצורך במעקב אחרי סימנים אלו לאורך 24 שעות?

24-48 שעות

10/11/2018 | 19:33 | מאת: מאיה

תודה, במידה ועברו 48 שעות ואין תסמינים כפי שמוזכר אלא רק כאב במיקום המכה יש מניעה לעסוק בפעילות ספורטיבית?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה