כאבי שרירים לאחר שינה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/10/2018 | 02:16 | מאת: פציינט

הי, שואל פה כי פורום נוירולוגיה סגור. התעוררתי הבוקר משינה כשכל השרירים שלי תפוסים וסוג של כואבים. רק כשמזיז אותם. למשל כשאני קם מהמיטה. כשאני יושב על כסא ומנסה להרים רגל או לכופף ברכיים. לא הייתה בעיה ללכת על הרגליים. כשאני מנסה להרים את היד אז השריר בכתף כואב והצוואר כשמסובב לאחד הצדדים. כאילו כמעט כל השרירים בגוף. במקביל, היה המון ריר מהפה שלי על הכרית. אני יודע שהאוטומט הוא לחשוב שזה שחס וחלילה היה פרכוס אך מה שאני שואל בעצם זה איזה עוד סיבות יכולות לגרום לזה כי בטח יש מלא. לא היה איבוד שליטה על הסוגרים. ולא ברח שתן. הייתי קצת עייף כולה בהמשך היום. המון תודה.

בוקר טוב, מומלצת בדיקתך עי מומחה נוירולוג. בירור מאבחן עפ"י התרשמותו. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה