לאחר ניתוח צוואר c3 c4

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/10/2018 | 22:12 | מאת: אירית

לאחר ניתוח צווארי לפני 3 וחצי חודשים ולאחר שיש עדין כאבים ולחץ והגבלת תנועה אילו תוצאות של mri שבוצע 3 חודשים לאחר הניתוח-אין רואים לחץ על החוט או הפרעה למרקמו C3-c4 סימני ניתוח אשר כלל קיבוע קידמי ושתל דיסקלי ,ללא אפקט קומפריסיבי ניכר C5-c6 בלט ושינויים דיסקוגנחם,אימפרסיה מתונה בינונית של השק ושל הנקב השמאלי. הדגשה קלה של האדרה סביב הדנס,אולי ממעט דלקת אין רואים הפרעה מסננת במרקם הגרמי בהשוואה לבדיקה לפני הניתוח ללא חומר ניגוד-הניתןח ב c3-c4נעשה עם שיפור בהדגמת השק והסרה של אימפרסיה מהחוט האם משהו בתשובה זו מעיד על הכאבים והלחץ שישנו עדין ושחפור קל בתונעת הצוואר

בוקר טוב אירית, שאלתך טעונה הרחבה אנמנסטית מדייקת של תלונותיך השאריות+בעיקר בדיקתך. הקבלת ממצאי הבדיקה לעיון ב-MRI תאפשר הבנת המצב וניתוב הטפול כפי שישתמע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה