שוב בקשר לכאב ראש בצד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/10/2018 | 18:17 | מאת: מיה

שלום דר ותודה על המענה המהיר נבדקתי על ידי רופא משפחה שאמר שאינו רואה שום בליטה חריגה בעצם והכאב בראש נובע משריר תפוס כי הוא לחץ לי על כמה נקודות בצוואר בצד שמאל שהיו רגישים יש לציין שאני מרגישה שמשהו תקוע לי בראש ובצוואר זה לא ממש כאב אלא אי נוחות שמשהו לוחץ בפנים, האם שריר תפוס בצוואר מקרין לראש באותו צד ?? עוד שאלה ברשותך , האם יש סיכוי שיש לי חיידק במוח ?! יש לציין שאני עובדת עם חיות וביום ראשון ושני עבדתי עם צי'נצ'לה בבקשה דר תתייחס לשאלתי אני בלחץ היסטרי . חוץ ממה שסיפרתי אין לי עוד סימפטומים .

למיה ערב טוב, האפשרויות שהעלית בפנייתך המקורית ובפנייתך עתה אכן משקפות מצב חרדתי קרוב לודאי חסר בסיס מחלתי. אפשרית בדיקת נוירולוג כדי לבסס את האמור לעיל. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה