הרדמות רגליים מתמשכת ומחמירה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/10/2018 | 22:06 | מאת: שמואל

הרגליים נרדמות לי יותר ויותר התחיל בבהונות לפני 6 שנים ובשנה האחרונה התפשט לכל כף הרגל. יש לי גם בלט בקע בחוליות הגב התחתון גם טרשת עורקים [2 התקפי לב] וגם סוכר 125. מנסה כל טיפול אפשרי ולא פותרים את הבעיה!!

לשמואל, הבעייה טעונה ייעוץ ועל פי מסקנותיו-טפול כדלהלן: *יש צורך בשיקול המרכיב הסיבתי הדומיננטי של תלונותיך. *בבדיקתך לשם כך,. *בהשלמת עזרי אבחון (נתוני EMG-NCV וממצאים עורקיים נגזרי טרשת עורקים ברגליים) *בעיון בהדמיית MRI לאיזור הגב התחתון: *יש הבדל בין בלט לבין בקע דיסק בהנחיות הטפול. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה