שאלה כללית על המנגיומיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/10/2018 | 16:39 | מאת: תמר

עברתי ניתוח הוצאת המנגיומיה גידול שפיר של כלי הדם מהמוח לפני שלוש שנים. האם הגוף מייצר המנגיומיות?

כן

02/10/2018 | 19:18 | מאת: תמר

אחרי שלוש שנים מהוצאת גידול שפיר בכלי דם מהמוח המנגיומיה . יש לי אי יציבות ונטייה ליפול. וכאב ראש חלש באיזור הניתוח האם זה קשור לנורולוגיה.? או נורוכירוגיה? מה לעשות? האם זה קשור לניתוח שעשיתי לפני שלוש שנים הוצאת המנגיומיה?

לתמר שלום, מה מיקום הגידול שהורחק בניתוח? האם יש MRI ממחצית השנה האחרונה? אתייחס

03/10/2018 | 14:02 | מאת: תמר

ההמנגיומיה הייתה בגודל 11 מילמטר . הבדיקת הדמייה של המוח האחרונה שעשיתי היה בינואר והיה תקין. האם כדאי לחכות עד ינואר לעשות את הmri או כבר?

שאלתי על מיקום ההמנגיומה במח כדי לאפשר לענות האם קשור לתלונותיך כיום של אי יציבות ונטייה ליפול

03/10/2018 | 14:21 | מאת: תמר

ממוקם בצד שמאל של המוח. הכאב באותו איזור של הניתוח חלש מאוד.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה