לאחר ניתוח acdf עמוד שידרה צוורי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/09/2018 | 21:50 | מאת: אירית

לפני חודשים וחצי עברתי ניתוח בעמוד שידרה צווארי acdf חוליות c3 c4 בגישה קידמית מיום הניתוח יש עדין צרידות ולאחר מאמץ קטן הרגשה של חסימה שאין לי אוויר כמו כדור בגרון סובלת גם מלחץ על הצוואר כאילו מונח לי על הראש משקל מאוד כבד קשה לי לשבת בלי תמיכה אחורית לצוואר יותר משעתיים מקסימים רציתי לדעת אם זה אופיני לאיר ניתוח כזה ואם לא מה ההסבר למצבי הנוכחי?

ערב טוב אירית, תלונותיך ברורות. *המצב איננו אופייני לאחר ניתוח זה: *הצרידות טעונה בדיקת מומחה אף-אוזן גרון,בחשד לשיתוק מיתר קול עקב פגיעה בעצב RECURRENT LARYNGEAL =סיבוך בתר ניתוחי. *תחושת הלחץ על הצואר והקושי בישיבה מתמשכת טעונים בדיקתך עי המנתח בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה