שאלה אחרונה בהחלט בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/09/2018 | 12:50 | מאת: חסוי

ד"ר ולד, תודה רבה על התשובות לגבי נזק מתאונת Whiplash. ושאלה אחרונה בהחלט: אתה כותב שאם נגרם נזק עצבי הוא צריך להתבטא בממצאי חסר בבדיקה נוירולוגית או בממצאים חורגים מהתקין בהדמיית MRI. אז ככה - לאחר התאונה, היו לי תלונות על לכאורה בעיה בראייה, אך אינני בטוח לגבי זה. בוצעה לי בדיקה נוירולוגית ע"י נוירלוג (רפלקסים, אצבע זזה באוויר, להביא את האצבע לאף וכו'...) - הבדיקה היתה תקינה לחלוטין. כמו גם בדיקת ראייה יסודית + בדיקה לתוך קרקעית העין. לצד אלה, MRI לא בוצע ולא הוצע. האם יש חובה לבצע בדיקת MRI כדי לשלול פגיעה נוירולוגית? או שניתן להסתפק בבדיקה הנוירולוגית והראייתית שהזכרתי לעיל? תודה שוב!

אם יש לך תלונות כיום-יש לבררן אם אין לך תלונות אין כורח או צורך בבירור.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה