האם משקל יתר סיבה למנוע שחרור עגינה?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/08/2018 | 04:44 | מאת: mmc spina bifida

שלום רציתי להבין..אני מועמד לפי מומחה אחד לניתוח שחרור עגינה(מרגע התוצאות של האם אר איי לפי מילותיו "כבר אתמול") ,ולפי מומחה אחר גם,רק,אם אני ירזה 40 קילו ממשקלי -מכיוון שהוא סובר שלא יהיה שיפור והצלחה משמעותי בגלל המשקל ,בשינויים ושיפור לטובה !האם זה נכון ובאמת קריטי ????

בוקר טוב, *הניתוח לשחרור עגינה כשלעצמו יכול להתבצע גם כאשר קיים משקל עודף . *מידת השיפור הצפוייה לאחר הניתוח והנוחות בניידות והפעלה לאחר הניתוח תצאנה נשכרת אם תתבצע הורדת המשקל טרם הניתוח. *הצורך בשחרור עגינה מאפשר המתנה של מספר חדשים לצורך הפחתת המשקל המתבקשת בברכה

02/09/2018 | 15:09 | מאת: המשך..שחרור עגינה

הוצע לי הליך של קיצור קיבה ..האם נחוץ/דחוף ? או ..שלא כדאי להכניס להסטוריה שלי עוד הליך כירורגי באיבר בריא ואף שעלול להיות מסוכן לפי מידע שנחשף בנושא זה? מה גם שמשפיע על אופי האדם ומצב הרוח..? מה דעתך?

מנהלי פורום נוירוכירורגיה