קורדוטומיה לחולה שאינו אונקולוגי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

09/06/2018 | 23:45 | מאת: נטע

שלום, בעלי בן 31, חלה בגיליאן ברה לפני כשנתיים וחצי ומאז סובל מכאבים עזים כרוניים ברגליים. טיפול תרופתי נוירולוגי לא עזר וכיום חי על אופיאטים, פנטניל אבל איכות החיים נמוכה והכאבים חזקים מאוד. האם מועמד מתאים לקורדוטומיה? מה הסיכונים? תודה!

לנטע שלום, כדי להתייחס להמשך הטפול בכאב יש לקבל מפרט מלא של טפולים נוגדי כאב שנוסו עד כה, לאלו היתה השפעה,גם אם חלקית אלו כלל לא סייעו האופציה של CORDOTOMY איננה חלק אינטגרלי של הטפול בכאב כרוני לאחר GBS שיקול השימוש בה הוא מורכב. בודאי שואיננו מתאים לדיון וירטואלי. בברכה

לנטע ערב טוב, נא אשרי ייעוץ במרפאתי ביום שישי 22-06-18 בשעה 10:30

מנהלי פורום נוירוכירורגיה