הסבר פענוח תוצאות של ct מוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/05/2018 | 15:43 | מאת: לילי

היי, בתוצאות של הבדיקה נמצאו- פלאק סידני בביפרוקציית הקרוטיס משמאל. מניניגיומה אוקסיפיטלית שמאלית בקוטר של 12 מ”מ. יש לציין שהבדיקה בוצעה עקב הירדמות בצד השמאלי של הפנים ולחץ בחזה לפעמים. אודה לכם על המענה.

ללילי שלום, *תלונתך המתוארת איננה מוסברת עי אחד או שני הממצאים המתוארים בפענוח ה-CT. *מתבקש על כן בירור מאבחן באמצעות ייעוץ ובדיקת נוירולוג. *מנינגיומה היא גידול שפיר.ממדיו המתוארים קטנים.בשלב זה הוא טעון מעקב הדמייתי כדי לקבוע האם הוא גדל. *המוקד הסידני המתואר טעון בדיקת דופלר לעורקי הצוואר או לחלופין הדמיית CTA משלימה-בדיקה המשרטטת את עורקי הצוואר והמוח לארכם בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה