כאבי גב חזקים נימול ברגליים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/05/2018 | 12:01 | מאת: יאנה

שלום.עשתי mriמותני וזה התשובה. מודגמת הרחבה של התעלה הספינלית בגובהd11-l2 עם סקלופינג גם של גופי החוליות וגם של האלמנטים האחורים ממצא זה יכול להופיע בשכיחות עם מרפן ו- nf1 קיימים ממצאים הנראים ציסטיים הדוחקים את השק הדורלי ימינה.מזה אומר ומה עושים עם זה. תודה מראש

ליאנה ערב טוב, יש לעיין בהדמייה+לבדוק אותך+לקבל ספור מחלתי מלא כדי לאפשר התייחסות ולהמליץ על טפול כפע שישתמע. בברכה

28/05/2018 | 18:44 | מאת: יאנה

ערב טוב ד"ר.אני בת 28 בריאה בדר"כ. לפני שנה התחילו כאבים בהתחלה התחיל מרגל אחריי זה כאבים החמירו עם הגב חולשה ברגליים עברתי כמה רופאים של נרוכירורגיה שאמרו שיש לי ציסטה ארכנואידלית אקסטרהדורלית. ושאני צריכה לעבור ניתוח הם לוקחים דיסקים של mriוהומרים שיחזרו אליי בעוד יום יומיים אבל יש בעיה הם לא חוזרים ולא עונים להודעות אני כבר לא מבינה כלום.מה אליי לעשות המון תודה מראש.

ליאנה שלום, היכן בצעת את בדיקת הMRI ?

28/05/2018 | 19:40 | מאת: יאנה

לניאדו נתניה

28/05/2018 | 20:33 | מאת: יאנה

ד"ר הבעיה זה לא דיסקים אמרו שאני יכולה לבוא ללניאדו והם התנו לי דיסקים בעיה אני לא מבינה למה רופאים לא חוזרים אליי ולא עונים לי ויש לי מספרים אישים שלהם. אני לא מבינה מפחדים לקחת אחריות או שזה כזה מסובך.אני פשוט לא יודעת מה לעשות המון תודה

בקר טוב יאנה, פנייתך ברורה וטעונה ניתוב לכתובות הרלבנטיות. עליך להבין שעלי לראות אותך,לבדוק אותך וכמובן לעיין בההדמיות ולהציע לך טיפול כפי שישתמע. אם את מעוננינת אשמח לסייע. בברכה

29/05/2018 | 09:02 | מאת: יאנה

המון תודה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה