בדיקת דיקור מותני עקב דלקת קרום המח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/05/2018 | 11:35 | מאת: נטע

אני בת 45. בריאה. לפני 5 ימים עברתי בדיקת דיקור מותני עקב דלקת קרום המח (ויראלית). במהלך הבדיקה הרגשתי כאב חד ברגל שמאל. עתה אני סובלת מכאבי ראש, כאב בעמוד השדרה וזרמים ברגל. האם אלה תופעות נורמליות, מוכרות? האם יש צורך בטיפול או ביעוץ רפואי? במידה ולא, תוך כמה זמן תופעות אלו אמורות לחלוף? תודה

לנטע ערב טוב, כל 3 התופעות שהזכרת אינן נורמליות הן מוכרות כסיבוך של הפרוצדורה. אם הן דועכות או במגמת דעיכה ברורה תוך ימים בודדים-אין כרח בטפול. אם אינן דועכות,או במגמת החמרה,בעיקר כאבי הראש-מבין השלש-עליך לחזור למבצעי הדיקור כדי לבצע פעולה לאיטום דליפת נוזל מח-שדרה=CSF מאתר הדיקור הפעולה קרוייה BLOOD PATCH בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה