פירוש תוצאות בדיקת M/R/I

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

22/05/2018 | 10:33 | מאת: מרים

בקשה לפיענוח אם אר איי. הודגם מוקד מואדר ברוחב כ- 4מ"מ, יתכן שמייצג נוירומה אקוסטית, ידוע לי אני נמצאת במעקב. בחומר הלבן בשתי ההמיספרות של המוח הגדול מפוזרים מוקדים קטנים בעלי אות גבוה בסדרות T 2 ללא דיפוזיה מעוקבת וללא האדרה. כנראה מייצגים שינויים מקרו-אנגיופאטיים. אין הגברה פתולוגית תוך מוחית לאחר הזרקת גדוליניום מה הפירוש למפוזרים מוקדים קטנים בעלי אות גבוה בסדרות T2, כנראה מייצגים שינויים מקרו אנגיופאטיים?

שלום מרים, המוקדים בחמר הלבן עליהם שאלת נתונים בתחום ההתמחות הנוירולוגית מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה