M.R.I עמוד שדרה תוצאות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/05/2018 | 12:04 | מאת: ש.

זלום רב בתי בת שנה ושלושה חודשים נולדה בשבוע 34 ללא סיבוכים למעט חסר עור הממוקם בגב תחתון ממש מעל עמוד השדרה ומספר המנגיומות שלטענת כל הרופאים יעלמו לקראת גיל שנתיים. ההמנגיומות עדיין שם. אולטרסאונד ראש ועומוד שדרה בפגייה תקין.מעקב נוירוכירורג ילדים אחר התפתחות תקין שבסיומו בגיל שנה נשלחה לבצע M.R.I עמוד שדרה שאלו תוצאותיו בקובץ המצורף. אשמח אם תוכלו להסביר לי את משמעות התוצאות

ערב טוב, עלי לעיין בהדמיית ה-MRI ולבדוק את בתך כדי לענות באופן אחראי לשאלתך: בעיקר כאשר השיקול הוא צורך או העדר צורך בניתוח. פרשנות על סמך קריאת התרשמות מפענח שראה את ההדמייה ולהבדיל מנוירוכירורג שבדק את בתך וראה את ההדמייה -איננה תורמת ועשוייה אף להטעותך. בברכה

16/05/2018 | 16:20 | מאת: ש.

תודה רבה !

מנהלי פורום נוירוכירורגיה