הנירולוגית הפנה אותי למיון לניקור מותני

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/04/2018 | 16:38 | מאת: ניצן

שלום הנירוגלית שהיתי אצלה היום שלחה אותי למיון אחרי שעברתי בירור של בדיקה של עצבים של השרירים אמרי ראש וצוואר תקינים וסיטי מוח תקין כי יש לי חולשה השרירים וקושי בהליכה שלחה אותי למיון לעשות ניקור מותני האם יש תחליף לבדיקה הזאת בדיקה אחרת בדיקה הזאת מאוד מלחיצה אותי יש תחליף לבדיקה אחרת ?

לניצן שלום, כדי לאפשר התייחסות לשאלתך: *רצוי לבדוק אותך *לעיין בבדיקת "עצבי השרירים " *לעיין ב-MRI ראש וצואר בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה