צווארי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/04/2018 | 01:42 | מאת: עדי

שלום, כשאני בשכיבה על הגב יש לי כאבים בגב באמצע בין שני השכמות והכאבים מתעוררים גם בפיהוק ועיטוש. יש לי שוואנומה בעמו"ש צווארי באיזור חוליות c4, c5 שעד כה הייתה במעקב mri בגדר יציבות בדיקה אחרונה מלפני שמונה חודשים. הכאבים שמהם אני סובלת מיזה חודשיים. האם השוואנומה גורמת לכאב שתארתי? ואם לא מה יכול להיות לכאב מסוג זה? תודה

לעדי בוקר טוב, יש יותר מהסבר אפשרי יחיד לתלונתך השוואנומה היא אחת מהאפשרויות כדי להעריך השפעתה וכן את מידת הלחץ שלה על המבנים העצביים יש צורך לבדוק אותך+לעיין בהדמיות ה-MRI בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה