האם התופעות הללו לאחר הניתוח הגיוניות ?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/03/2018 | 12:39 | מאת: דניאל דן

שלום, אני בשנות ה 30 + לחיי לפני כשבוע עברתי ניתוח ב C2- להוצאת גידול שפיר מצד שמאל לפני הניתוח לא היו תסמינים /חסכים נוירולוגים.(אני עדיין על אופטלגין) בעקבות הניתוח יש מספר תסמינים שמטרידים אותי ואלו העיקריים שבהם : 1. היום עיקר הכאבים שלי הם כאבי ראש, ופחות באזור המנותח - האם זה תקין? 2. השכמות/ כתף שמאל תפוסה לי וכאילו קפואה ואני מוגבלת בתנועה שלה (לדוג לא יכולה לישר אותה עד הסוף) 3. יש לי פתאום רגישות מאוד חזקה לרעשים מסוימים , אפילו חלשים וכן שיש שקט זה מפריע לי מאוד באוזניים.. אשמח לדעת האם זה הגיוני שיהיו כאלו תסימינים לאחר ניתוח והאם זה מצריך להתייחסות מיוחדת /פעילות מיוחדת. תודה רבה

לדניאל ערב טוב, הפנייה חייבת להידון עם המנתח,שמכיר את אופי הגידול שהורחק,את ההדמייה ובעיקר את העשייה הניתוחית . הפנייה הוירטואלית איננה מאפשרת דיון רציני בשאלות שהעלית. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה