,תוצאות MRV + MRI של מוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/12/2017 | 20:07 | מאת: מיכה

הסריקה בוצעה בסדרות DWI,FLAIR,FFE,TFE,TSE,SE,במנח אקסיאלי,סגיטלי וקורונלי כולל הזרקת גדוליניום . התוצאות : מעט מוקדי הארכת זמני הרפיה כנראה מיקרו - וסקולופתים. התעבותרירית במערות הפנים. היצרות של סינוסים טרנסברסים לטרלים דו צדדית. נשלחתי לעשות את הבדיקה בגלל כאבי ראש חדים שנמשכו כרבע שעה ע"י הרקה הימנית והופיעו בגלים . מה משמעות התוצאות ? מה ניתן לעשות או לאיזה סוג של רופא יש לפנות ? אודה מאוד מאוד אם תיתנו לי כיון

בקר טוב מיכה הנושא,הממצא,השלמת אבחון גורמי סיכון והטפול-נתונים בתחום ההתמחות הנוירולוגית מומלץ ייעוץ תואם בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה