אורמוקס ולחץ גולגולתי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/12/2017 | 22:11 | מאת: איציק

בן 37 אובחן בדיקת MRI הרחבת חדרים עקב אקוסטיק נוירומה. דו צדדי בצקת עצב ראיה לוקח 4 כדורי אורמוקס ליום שזה יוצא מינון 1000 מג יש לציין שאין חסימה בבדיקת אם ארי לא יודעים מאיפה הלחץ בבדיקת עיניים שעשו ביום חמישי האחרון נראה שיפור ניכר בבצקות הבעיה תופעות לוואי קשות של האורמוקס לא אכפת מהכל רק מהחומציות שזה גורם לי וחוסר חשק להכל תמיד במיטה האם אפשר להוריד מינון ? אני גם ככה סבלתי מחומציות בקיבה נטלתי אומפרדקוס ועבר לי כמעט לחלוטין שנה מאז שלוקח את האורמוקס הכל חוזר חומציות כאבים ברון הבטן שאין לתאר שייך להוריד מינון ?

בקר טוב איציק, *הרחבת חדרים עקב אקוסטיק נוירומה דו צדדית תתכן רק מגודל מסויים של הגידולים: התייחסות לשאלה זאת טעונה עיון בהדמיית ה-MRI +השוואה לקודמותיה. * !תתכן הרחבת חדרים מסיבות אחרות. *בעיית מינון ה-URAMOX ברורה. ניתוב המינון צריך כפי שבודאי ידוע לך להתבצע עי נוירואופטלמולוג *טפול בתכשירים דומים לאומפרדקס ואף יעילים ממנו קיים ואפשרי. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה