ציסטה ארכנואידלית - הרדמה אפידורלית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

19/11/2017 | 10:35 | מאת: ב.ק

שלום רב, יש לי ציסטה ארכנואידלית בראש. גיליתי אותה לאחר כאבי ראש חזקים לאחר סינוסיטיס שהיה לי. השאלה שלי היא האם מותר לי לעבור הרשמה אפידורלית בלידה?

שלום רב, בפנייתך לא צויינו ממדי הציסטה הארכנואידלית ומיקומה במח: בברכה

19/11/2017 | 13:31 | מאת: ב.ק

בmri נכתב כי - הודגמה ציסטה ארכנואידלית קטנה בזוית הצרבלו ופונטנית 18.6 מ"מ הוסיף עוד כמה פרטים למקרה שלי: שהיה לי את הסינוטיס היו לי כאבי ראש חזקים מאד וגם כמו קצת פירכוסים קלים כאלו ואז ביצעתי את הmri. לאחר חצי שנה מmri קיבלתי מכה חזקה בראש ואחרי יום התחילו לי תסמינים של דיאבטיס אינסיפדוס (שתן מרובה וצמא) שבאו והלכו לסירוגין במשך שנה עד עכשיו. כמו כן בתחילת ההריון התאשפזתי עם נתרן 128 בדם (כנראה משתיית עודף) ותיקנו לי כנראה מהר את הנתרן ולכן במשך כמה שבועות הרגשתי כאבי ראש מטורפים שהיו מוקלים בשכיבה שממה שהבנתי זה היה מתת נוזלים במח . הסיפור קצת מורכב אבל העדפתי להאריך בכדי שאקבל תשובה ספציפית למצבי. כרגע אין לי כאבי ראש חריגים

19/11/2017 | 19:23 | מאת: ב.ק

האם ישנה תשובה בשבילי?

תודה. השלמת הספור מחזקת צורך לראות אותך,לבדוק אותך,לעיין בהדמייה ולהתייחס ספציפית כפי שישתמע בברכה

19/11/2017 | 21:03 | מאת: ב.ק

אם אפשר עוד שאלה אחת, האם מספיק שהתייעץ עם נוירולוג או שיש הכרח לנוירוכירורג? תודה רבה על המענה הסבלני

כן

מנהלי פורום נוירוכירורגיה