כאב ממוקד בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/10/2017 | 18:08 | מאת: חי

שלום רב יש נקודה ע"ג עמוד השדרה הגבי מגורה. אמ אר איי ללא ממצאים, פרט ללחץ על שק טקאלי בחוליות ע"ש גבי l2-l3 ו-l7-l8. לדעת הכירופרקט המטפל בי, מקור הכאב בחלק החוליות הקרוב לעור. לפני כחצי שנה פיזיותרפיסט לחץ באיזור זה באגרסיביות בצד אחד. שאלתי היא האם יכול להתפתח איזה פצע פנימי (מגיב טוב למשחה אנטי דלקתית) ואולי משהו אחר ? ובאיזן בדיקה אפשר לזהות זאת ? תודה מראש

לחץ על מעטפת חוו השדרה -שורה איננה ממצא תקין שאלתך על דלקת פנימית-ממש לא. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה