שם המיכשור המחובר לעצבים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/10/2017 | 01:17 | מאת: שיר

שלום, בניתוחים נוירוכירורגים בהסרת גידולים כשיש סכנה לפגיעה בעצב, למטופל מחברים מיכשור עוקבים אחר תפקודו של העצב, מה השם של מיכשור זה? והאם אפשר לסמוך על מכשור זה במאה אחוז כשיש פגיעה בעצב הוא מאותת לעצור כדי למנוע פגיעה? תודה.

בקר טוב שיר, *המכשיר המגרה את העצב ומחובר למערכת רישום והכוללת גם מגבר המשמיע תגובה קולית לגירוי העצב קרוי NERVE STIMULATOR. *ברפואה אין 100% וכן גם בנתוני רישום זה. *מאידך-יש יעילות רבה במניעת נזק עצבי עי השימוש בו בברכה

15/10/2017 | 07:21 | מאת: שיר

תודה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה