כאבי ראש אחרי מכה בראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/09/2017 | 17:08 | מאת: סיון

הלכתי הליכה די מהירה לפני 3 ימים וקיבלתי מכה בראש מעץ מצד שמאל למעלה. ויש לי כאב ראש עד עכשיו. אין בחילה .סחרחורת וכדומה . יכול להיות שנגרם נזק? בת 28 אם כאבי ראש זה לגיטימי כמה זמן זה ראלי שימשך? אני בהתחלת הריון אז לא ממהרת לקחת אקמול לקחתי אתמול קצת עזר אורטופד טראומה בדק אותי והוא אמר שאין לי זעזוע מוח. אני יכולה להסתמך על זה מבלי לעשות צילום? הוא אמר שהכאב ראש מהמכה

ערב טוב סיון במצב שאת מתארת אין צורך בצלום ו-או בהדמיית CT מח כמובן שאם תחול החמרה-בחילה,הקאה,ירידה בעירנות השיקול ישתנה בברכה

30/09/2017 | 23:45 | מאת: סיון

אוקיי תודה. אז מתי בערך הגיוני שהכאב ראש יעלם?

בהדרגה. השיקול העיקרי נשען על האם תופיע החמרה ו-או תוספת תסמינים מושווה למצבך עתה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה