רדיוכירורגיה מידע על המכשיר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/09/2017 | 21:21 | מאת: דינה

שלום, בגידולים שפירים כשיש צורך בהקרנות, 1. האם מכשיר רדיוכירורגיה זה אותו מכשיר שמבצעים הקרנות אונקולוגיים? ואם שונה אז במה? 2. קראתי מאמרים שכתוב שאם מקרינים גידולים שפירים בעתיד יש יותר סיכוי לממאירות או שהסיכוי לפתח ממאירות זהה ללא הקרנות? אשמך לתשובתך המפורטת

לדינה , 1.לא אותו מכשיר סוג הקרינה,מינונה,אופייה-שונים 2.עקרונית-כן. לציין:הארעות- נדירה. כל הרחבה בנושא או דיון נוסף טעונים ייעוץ בפורום אונקולוגי מתאים בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה