פיענוח צילום m.r.i

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/08/2017 | 10:47 | מאת: תמי

לפני חצי שנה ביתי עשתה בדיקת m.r.i. והתשובה הייתה שהכל תקין ולציין הרחבה פוקאלית של החלל התת עכבישי אוקסיפיטאלית. אציין שביתי עברה דיכאון, כרגע במצב הרבה יותר טוב, והרופאים שללו מחלות נפשיות מניה דירפסיה, סיזכרופניה, וכו'. אני קצת לא שקטה מהתשובה של הבדיקה למרות שבסיכום הבדיקה כתוב שחשיבות הקלינית בספק. אשמח לקבל תשובה בהקדם וכמובן להיות יותר שקטה.

לתמי, הממצא המתואר בפענוח איננו מדאיג . הוא איננו תורם או מהוה גורם למצב הדכאוני בו היתה ביתך נתונה. מתבקש עיון בהדמייה כדי לאפשר מענה מחייב לשאלתך. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה