עזרה בפענוח mri מוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/07/2017 | 22:59 | מאת: גילת

ערב טוב,גיסי אובחן עם גידול סרטני בריאה.והתחיל טיפולי כימותרפיה. במקביל האונקולוגית שלחה אותו לmri מוח.התשובות הופיעו באתר אבל אנחנו לא כל כך מבינים אותן ומאוד לחוצים.נודה לעזרתכם האדיבה. וזוהי התשובה : "מוקד זעיר של הארכת זמני הרפיה בחומר הלבן פריאטלי ימני ללא צביעה. פרט לכך בגדר הנורמה. "

בקר טוב גילת, אינני רואה טעם ו-או תועלת ב"תרגום" ממצאים שנראו עי המפענח ואשר לא נראו על ידי. במגבלה זאת-הממצא כפי שתואר חסר משמעות ואיננו טעון טפול עתה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה