M.R.I מוח לאחר ניתוח.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/07/2017 | 11:22 | מאת: מקס

שלום דוקטור .הופניתי לMRI בגלל ציפצופים ולאחר ירידה שמיעה .לאחר ניתוח סינוסים FESS אני בגיל 67. ממצאים: MRI למוח ולפרמידות סיבת הפניה :שאלה של שוונומה אקוסטית. 1.אין רואים שוונומה 2.קשר אדרתי קטן בקרן הטמפולרית מימין היכול לבטא מגניומה פפילומה או תהליך אחר קטרו 7מ"מ 3. 'ש מספר מוקדים לא ספציפיים קטנים בחומר לבן סוב קורטיקלי היכולים לבטא שינויים אסכמיים מעטים,יתכן מיקרואנגיופתיים.אינם כה חריגים בקבוצת גיל. 4.עכירות אוטומסטואידלית מתונה דו צדדית. 5.עיבוי רירית במערות הפנים,יותר מימין .רושם אפשרי לחסר ניתוחי במבנים אפיים אודה לחוות דעתך .לא ברור לי מושגים רפואיים והאם זה חמור.בתודה מראש.

שלום מקס, ממצאים בתחום התמחותי: 1.אין עדותלגידול שמסביר צפצופים ו-או ירידה בשמיעה. 2.הממצא באיזור קרן רקתית=טמפורלית טעון עיון לצורך התייחסות 3.ממצא בתחום ההתמחות הנוירולוגית. 4+5.ממצאים בתחום התמחות אף אוזן וגרון. בברכה

05/07/2017 | 14:58 | מאת: מקס

תודה לתשובתך המהירה לגבי סעיף 2 אם אפשר לקבל הסבר מה הטיפול ,ומה הדחיפות.

לא דחוף. טעון עיון בהדמייה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה