הקרנה לרגל וישבן שמאל לאחר זריקת וולטרן

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/07/2017 | 09:21 | מאת: משה

שלום, אני סובל מפריצת דיסק L-4-5 כבר כמה שנים,לפני שבועיים קיבלתי זריקת וולטרן בטוסק עכב התקפה חזקה של כאבים,לאחר כשלושה ימים התחלתי להרגיש כאבים חזקים בטוסיק עם הקרנה לרגל שמאל,חייב לציין שנשארה נפיחות באזור הדקירה כבר שבועיים לאחר ההזרקה.הכאב רק מחמיר!!הודה לך אם תייעץ לי מה לעשות למה על סף יאוש. תודה רבה(מטופל במרפאת כאב צורך:פרקוסט,אוקסיקונטין וליריקה)

שלום משה, *הכאבים שמיהם אתה סובל כרגע אם מפציעים לרגל-אינם קשורים בזריקת הוולטרן שקבלת. *הם משמעותיים כאשר רואים את מפרט התרופות בו אתה משתמש. *מומלץ כרגע להבדק שוב עי נוירולוג או אורטופד לשם קבלת הסבר מדוייק לכאב המחמיר *יתכן שלאחר בדיקת המומחה יתבקשו 2 עזרי אבחון: MRI EMG+NCV *המשך טפול כפי שישתמע בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה