כיארי והשטחה של c1 שאלה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/04/2017 | 08:00 | מאת: אביטל

היי דר כבר שאלתי אותך כאן בעבר ויש לי עוד שאלה אחת בבקשה.. בני בן 6 עקב mri גילו לו כיארי סוג 1 של 16 ממ ללא סרניקס ובנוסף גילו לו השטחה של c1 ושקיים לו מעט לחץ מקדימה לגזע.. מחכים כרגע לבדיקת ct לבחון את האנטומיה הגרמית.. מלבד תנועות מראה בידיים שהילד מבצע מלידה וכאבי ראש לפעמים וקצת חולשה בידיים וחגורת כתפיים ונטייה לסרבול עם היידיים הילד מתפקד כרגיל... היה גם בחוג גודו אבל הוצאנו אותו משם עקב הממצאים... שאילותי הם עד כמה זה נורא מה שגילו לו? והאם הוא יצטרך סייעת צמודה בבית ספר ובגן? כי הילדים משתוללים רבים דוחפים אחד את השני.. האם משהי צמודה צריכה לשבת איתו שתפקח שלא יעשו לו משהו שעלול להזיק לו את המצב או שאפשר לשלוח אותו כרגיל לגן??

בקר טוב אביטל, פניותייך הקודמות זכורות. הנושאים שאת מעלה עתה אינם בתחום התמחותי. התייחסות לשאלות אלה ללא בדיקת בנך וללא עיון בהדמיות MRI וCT לא תשרת היטב מטרתן. בברכהן את שאלתך למומחה

04/04/2017 | 11:04 | מאת: אביטל

אתה עובד עם כללית??

לא

מנהלי פורום נוירוכירורגיה