ראש פחוס ואפילפסיה לילד

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/03/2017 | 21:44 | מאת: אלין

שלום הבת שלי בת 5.11 נולדה עם ראש פחוס עקום אוזן היינו לפני 4 שנים אצל נרוכירוג אמר שאין מה לדאוג ולהמשיך מעקב אצל ניורולוג מאז תמיד יש לה רגישות בראש בזמן סירוק או כל מגע בשיער ובראש כואב לה לפני חצי שנה הבת שלי חלתה פתאום באפילפסיה ומטופלת בדפלט ולא מאוזנת השאלה שלי היא האם יש קשר בין הראש הפחוס ולזה שהיא פתאום חלתה באפילפסיה היא רועדת מגיל שנתיים בידיים בזמן מאמץ כמו כתיבה וכו וגם הפרעת קשב וחוסר זיכרון תודה אשמח לתשובה

ערב טוב, התייחסות קונקרטית לאי איזון הטפול הנוגד אפילפסיה דורשת בדיקה עדכנית +מעקב עי נוירולוג ילדים. 2.קשר או העדר קשר לצורת הראש המולדת טעונה הדמייה מוחית עי MRI: האם מודגם לחץ או יתר לחץ מוחי משני לעיוות צורת הגולגולת+ בצוע הבדיקה צריך לכלול פרוטוקול אפילפסיה לשם זיהוי מקור-מיקום האיזור שגורם לפרכוסים. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה