כאבי ראש נוראים וכול הגוף מורד

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/02/2017 | 16:20 | מאת: ג'ניה

שלום רב, אני בת 40, באוקטובר עברתי מינינגיטס, כנראה ויראלי, לא היה ברור, עם מתן אנטיביוטי הייתה הקלה. לאחר חופש מחלה כחודש וחודש וחצי עבודה התחילו לי כאבי ראש שהחמירו במשך שבועיים. התשפזתי בבית חולים , שם הוחלט שמודר כנראה בדליפה של נוזלי מותני ועשו לי הזרקת דם לעמוד השידרה. התפעות שהיו לי זה כאבי ראש נוראים, לא יכולתי לשבת או לעמוד, כש הלכתי הרגשתי כל צעד בראש, דפיקות לב, לחץ דם קופץ, התכווציות בגלים שעולים מכף הרגל עד הראש ,קושי נשמה, כאבים בפה ולסת קושי לדבר, כאב ראש מטייל , קרקפת נרדמת, מכאבים הגעתי למצב שהייתי יושבת ומנסה להזכר איך ומה נקרא.... לאחר טיפול הרגשתי הטבה של כ50%. שתית כמויות של תרופות נגד כאבים, טרמדקס. לאחר מכן קבלתי טיפול של נוקסין ל10 יום והתחלתי להרגיש לאט הטבה. עכשיו אני עם ELATROLET ל60 יום. עשיתי סיטי וי ו MRI הכל תקין. אני צריכה לחזור לעבודה, האם זה יכול להחמיר המצב? עדיין כש אני מתאמצת או נוסעת באוטו אני חוטפת כאבי ראש. ומרגישה את הצעדים, לחץ בשיניים ואוזניים וזה מופיעה רק כש מתחיל כאב הראש. מה קורה לי בגוף? האם כל זה רק מחור שלא נסגר וזה בסדר ונורמלי רק לוקח זמן עד שהגוף מתאפס? אשמח לקבל תשובת ותודה רבה

בקר טוב ג'ניה, התאור ברור. *האם אני מבין נכון שמידת השפור נכון להיום גבוהה משמעותית מ-50%? *אם עבודתך איננה פכרוכה במאמץ גופני ניכר-אינני רואה קשר בין ההחמרת תלונות *מומלץ לרדת במינון ELATROLET. *מומלצת בדיקת נוירולוג עוקבת. בברכה בברכה

01/03/2017 | 11:15 | מאת: ג'ניה

בוקר טוב ותודה רבה על התשובה. כן מידת השיפור קרוב ל80%, יש ימים שאני מרגישה כמעט מעולה ויש ימים שמתעוררת כבר עם כאבי ראש ואז זה מחמיר במשך היום. אני נמצאת כבר חודש בבית מאז BLAD PAACH, ועכשיו רק 6 ימים לוקחת ELATROLET במינון של 10 מ"ג ואמורה לעלות ל25 מ"ג. רופא תעסוקתי ביקש עבורי עבודה יותר קלה. אם אני צריכה ללכת לבדיקה ... לנסוע באוטו ולהסתובב קצת אני מרגישה החמרה כאבי ראש, שיניים, לחץ, צעדים בזמן הליכה מרגישה בראש. בדיקת MRI יצא תקינה ורופא אמר שהוא לא רוצה לחץ נמוך -כלומר אין דליפה. ואני מבינה מזה שזה רק עניין של זמן עד שהגוף ישתקם ויחזור לעצמו? מה כדאי לעשות או לא כדאי? והאם כש יש כאבי לקחת בנוסף אופטלגין או ... נגד כאאבים? תודה רבה

נשמע בהחלט סביר. אפשר לקחת אופטלגין לפי צורך. בברכה

01/03/2017 | 11:15 | מאת: ג'ניה

בוקר טוב ותודה רבה על התשובה. כן מידת השיפור קרוב ל80%, יש ימים שאני מרגישה כמעט מעולה ויש ימים שמתעוררת כבר עם כאבי ראש ואז זה מחמיר במשך היום. אני נמצאת כבר חודש בבית מאז BLAD PAACH, ועכשיו רק 6 ימים לוקחת ELATROLET במינון של 10 מ"ג ואמורה לעלות ל25 מ"ג. רופא תעסוקתי ביקש עבורי עבודה יותר קלה. אם אני צריכה ללכת לבדיקה ... לנסוע באוטו ולהסתובב קצת אני מרגישה החמרה כאבי ראש, שיניים, לחץ, צעדים בזמן הליכה מרגישה בראש. בדיקת MRI יצא תקינה ורופא אמר שהוא לא רוצה לחץ נמוך -כלומר אין דליפה. ואני מבינה מזה שזה רק עניין של זמן עד שהגוף ישתקם ויחזור לעצמו? מה כדאי לעשות או לא כדאי? והאם כש יש כאבי לקחת בנוסף אופטלגין או ... נגד כאאבים? תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה