שאלה על תוצראה בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/01/2018 | 11:12 | מאת: סנדי

שלום רב דיר דדשב אני בת 60 סובלת מיתר לחץ דם אני מקבלת תרופות אמילודיפין רמיפריל נורמופרסן וביסופרולול רק שי דופק עולה יותר מהרגיל אתמול 18 01 25 עשיתי אקו לב הרופא אמר שאין בעיה אבל כתוב אי ספיקת לב קלה גם אתוצאה היתה לפני 3 שנים ו גם לפני 8 שנים אותו דבר צריכה לעבור הרבה טיפולים שיניים עם הרבה פעמים הרדמות מקומיות לפרוצדורות לשיניים השאלה אם מה כתוב בפיענוח של אקו לב אי ספיקת לב קלה מצב מסוכן? תודה רבה מראש

27/01/2018 | 18:36 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, לא. בברכה, דר׳ דדשב

27/01/2018 | 18:42 | מאת: סנדי

ערב טוב ושבוע טוב דיר דדשב שכחתי לכתוב שכתוב בפענוח של האק לב כך: הפרעה דיאסטולית קלה דרגה 1 צריכה לקבל טיפול? אני חולה לב? תוכל לענות ל2 שאלות האלה תודה רבה סנדי רבקה

27/01/2018 | 18:52 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש לגגשתלעהערכהמלאהאצל רופא תודה דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה