תוצאות בדיקת מיפוי לב ססטמיבי עם דיפירידמול

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

19/01/2018 | 08:50 | מאת: סמיון

שלום רב, קיבלתי תוצאות של בדיקת מיפוי לב . כיוון שהתור שלי לרופא יהיה רק בחודש הבא אשמח להכוונה והסבר. סיבה שנשלחתי הענה תעוקת לב טיפוסית. ממצאי המיפוי : המיפוי מצביע על אוטמים לא חודרים בגודל בינוני באזורים קדמי ספטלי /קדמי ולטרלי עם איסכמיה בגודל קטן פלוס באותם אזורים . תגובה קלינית לא איסכמית תגובה אלקטרוקרדיוגרפית לא איסכמית. תודה מראש , סמיון

20/01/2018 | 13:57 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא תקין. יש צורך בבדיקת קרידולוג בהקדם האפשרי. במידה ויש סימפטומים יש לגשת לבדיקת בבית חולים. מדובר במימדצאים מחשידים על התקף לב בעבר ואיסכמיה - היצרות בעורקים כלילים. בברכה, דר׳ דדשב

20/01/2018 | 15:01 | מאת: סמיון

עברתי צנטור בשנת 2003 עקב תעוקת לב

20/01/2018 | 14:40 | מאת: סמיון

אני בן 60 סובל מלחץ דם עודף משקל סוכרת מאוזנת ולאחרונה אי ספיקת כליות לאחר טיפול תרופתי לא נכון בלחץ דם.

20/01/2018 | 15:53 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא תקין. יש צורך בבדיקת קרידולוג בהקדם האפשרי. במידה ויש סימפטומים יש לגשת לבדיקת בבית חולים. מדובר במימדצאים מחשידים על התקף לב בעבר ואיסכמיה - היצרות בעורקים כלילים. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה