בדיקת דם- רמת ck גבוהה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

30/10/2017 | 18:45 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 42 נשואה + 3 סובלת מאסטמה, פיברומילאגיה- שוונומה (לאחר הקרנות בראש) ובעיות אורתופדיות. לאחרונה אני סובלת מעייפות ותשישות מוגברת. עשיתי בדיקות דם מקיפות הורמון CK יצא 159 כשהטווח הוא עד 145. בפעמים קודמות לפני מספר שנים הוא יצא תקין. שאר הבדיקות יצאו תקינות. עשיתי אקג - בדומה לתוצאה מלפני כמה חודשים יצא normal sinud rhythm DIFFUSE NON SPECIFIC REPOLARIZATION ABNORMALITY אז עשו לי אקו לב והכל יצא תקין. הבדיקה הזו לא יצאה שונה באופן מהותי מה בדיקה ההיא. מה משמעות העליה בהורמון CK? לאיזה רופא עלי לפנות? עד כמה זה בעייתי? האם זה ברמה שמרמזת חס וחלילה על נזק ללב? אציין שאמרו לי שבדיקת האקג יצאה כך משום שהחזה שלי טכנית מרחיק את האלקטרודות מהלב. (סליחה אבל זה נראה לי חשוב). תודה רבה

03/11/2017 | 20:30 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

גבול נורמה. יש להשלים בדיקת טרופונין. לגשת לבית חולים - חדר מיון

מנהל פורום קרדיולוגיה