סחרחורות ולחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

24/08/2017 | 18:22 | מאת: גדי

שלום בן 39 סובל לאחרונה מסחרחורת ( מרגיש שהחדר מסתובב) זה מתבטא ביתר שאת משכיבה לעמידה,קיימת אנמיה קלה להלן תוצאות בדיקות רלוונטיות: בדיקות לחץ דם: סיסטולי - בין 85-95 דיסטולי - בין 45-55 דפיקות לב - בין 40- 34 RBC-Red Blood Cells - 4.23 WBC-Leucocytes- 3.9 הומוגולובין- 12.8 אין מחסור בוטמינים - ברזל חומצה פולית בי 12. יש לציין ש בשנה האחרונה ירדתי כ 16 קילו כתוצאה מפעילות גופנית מאוד מאומצת בשילוב עם דיאטה מ 84 ל 68. אני נמצא בכושר גופני מאוד גבוה מבצע ריצות של מעל 10 ק"מ ללא קושי או תופעות לואי ( דווקא אחרי ריצה לא מרגיש סחרחורת) שאלתי האם הסחרחורת לפי דעתך יכולה בהתאם לנתונים לנבוע ממקור לבבי

25/08/2017 | 19:34 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. כן. נא לגשת בהקדם לקרדיולוג. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה