התדרדרות רפואית בזמן קצר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/04/2017 | 22:13 | מאת: אנונימי

אז ככה אני בן 21 ,חיייל ועובר בזמן האחרון תקופה רפואית כלכך על הפנים שלא מצליח לראות אותי יוצא ממנה אני שולח בכל הפורומים כי אני לא יודע לאן זה שייך אני ממש מיואש הרופאים בצבא בעצמם לא מפסיקים להגיד לי שזה כנראה נפשי אני מאמין שלא בבקשה אם אתם יכולים לבחון ולהגיד לי(ציינתי כל דבר קטן לכל מקרה שיהיה קשר בין הדברים).. זה התחיל כהירדמות של רגל ימין שהתחילה בערך לפני כ 9 חודשים ,לפני חצי שנה בערך התחילו כאבי גרון וכמה ימים של שיעולים ללא הפסקה שהפריעו גם לישון יום אחד רצתי מהר להספיק תאוטובוס ומאז הרגשתי בחזה בצד ימין כאבים שהיו באים והולכים,כמה ימים לאחר מכן קמתי בבוקר ויצא לי דם בליחה מאז התחילו לי כאבים בחזה ודם בליחה רק בבוקר שהופיע לי חד פעמי בערך פעם בחודש במיוחד אחרי שהייתי מעשן הרבה מפה לשם התחלתי להרגיש יותר תשישיות ועייפות שמתי לב שאני מתחיל להוריד במשקל והכאבים בחזה היו באים והלכים במיוחד כשהייתי מאמץ תשרירים,לפני 4 חודשים שמתי לב שהמצב רק מחמיר וכאבים בעוד מקומות בחלק העליון אז התחלתי לראות רופאים במהירות נשלחתי לראומטולוג שאמר שהכל תקין,עשיתי צילום רנטגן חזה והריולוג אמר שהכל תקין,עשיתי נשיפה של הריאות והיה תקין, עשיתי בדיקות דם ושתן שהראו מצב תקין,לפני שלוש חודשים התחיל עצירות להופיע מה שגרם להתגברות הכאבים בגוף נשלחתי לגסטראולוג שבמצב הזה כבר הורדתי במשך כ 2 חודשים 10 קילו כנגד רצוני,לפני כחודש עשיתי בדיקת גסטרו וקולונסקופיה מצאו לי דלקת בתרירסריון דרגה בינונית ודלקת בוושט גם דרגה בינונית בגסטרו מצאו לי פוליפ בפי הטבעת וכרתו אותו,כמה שעות לאחר הבדיקה יצאה לי כמות יחסית גדולה של דם מפי הטבעת,כבר הייתי בבית לא ידעתי מה לעשות למחרת הלכתי לטרם ששם אחרי בדיקות דם בדיקות גופניות ובדיקה שח פי הטבעת ובדיקת שתן אמר לי הרופא שהוא חושב שאני לא צריך להתרגש ואם זה ימשיך עד מחר ללכת למיון אחרי יומיים הפסיק הדימום והתחלתי לקחת את הטיפול האנטיביוטי שקיבלתי מהגסטרו שהוא 7 כדוריפ בבוקר ו 7 בערב 6 אנטיביוטיקות בבוקר של 250 מג כל אחת וגם בערב אותפ כדורים ועוד כדור לנטון להורדת המיצים בקיבה אחד לפני ואחרי האוכל בבוקר ובערב האנטיביוטיקות היו למשך כעשרה ימים והלנטון למשך 90 יום,ההרגשה שלי בעשרה ימים של האנטיביוטיקות היו ברצפה לפני הגסטרו שקלתי 68.5 אחרי הטיפול 65....באחד הימים הרדשתי ממש חנוק זה היה בחג הלכתי לטרם מרוב פחד ואמרו לי שם הרופאים שזה כנראה מחרדה בדקו לי א.ק.ג בדיקות דם והכל הראה טוב..... עכשיו אני שבוע לאחר סוף הטיפול ועדיין כאבים בחזה, ביד שמאל חולשה כזו הלכתי שוב ושוב לרופאים ששלחו אותי לעשות בדיקות דם לבירור אנמיה כי ישלי בתורשה, הבדיקות הראו מוגלבין נמוך אז קיבלתי כדורים של פולקס 400 לקחת למשך כחודשיים ,כרגע כל הגוף הרזה ממש משמועתי לא רק מבחינת המשקל אלא יותר בקטע של המראה נהיו לי רגליים וידיים דקות ממש והפרצוף הרזה,אז עכשיו ההרגשה לי היא בעיקר כזו דיכאון מטורף כל פעם שמסתכל הגוף , כאבים בחזה לפעמים וגם בלב הרבה חולשה חזקה בשרירים וכאבים בגרון בצד ימיןלפעמים כאבים כאלה בגב בעמוד שדרה ובין השכמות,אני בוכה הרבה בזמן האחרון אז גם דם מנחיר ימין שיורד לי .... אני מיואש רצח אני רק חושש וחושש

05/05/2017 | 22:27 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אין באפשרותינו לתת יעוץ מפורט וזה לא מקום למטרה זו. נא לגשת לבדיקת רופא משפחה ורופא קרידולוג. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה