תעוקה בחזה בשעת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

07/06/2020 | 08:34 | מאת: מיכה

בשית מאמץ (הליכון בחדר כושר או הליכה מאומצת) אני מרגיש כאב באמצע החזה. לאחר הליכה של 15 דקות הכאב עובר ואני ממשיך ללכת. אני בן 67.

מיכה שלום, התסמינים אתה מתאר מחייבים המשך ברור להגדרת גורמי הסיכון ולאיזונם. יתכן שאתה סובל מתעוקת חזה או Warm up phenomenon. על הרופא לאחר בדיקה והתאמת הטיפול להפנות אותך לבדיקות לפי הצורך. אם הרופא יראה לנכון הוא יפנה אותך למבחן מאמץ, אקו לב במאמץ (ובמנוחה), מיפוי לב או הדגמה אנטומית של עורקי הלב. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים