Rbb לא שלם לאחר בדיקות אקג אקו והולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/01/2020 | 14:34 | מאת: Maron

בן 28 אובחן rbb לא שלם עם פסי T מעט גבוהים אקג תקין אקו תקין והולטר תקינים לאחרונה חש בסחרוחות והדופק שלי נמוך מבדרך כלל ז״א בדרך כלל הוא על 68 במנוחה והוא ירד ל60 ואף 52 לפעמים מה לעשות? זה משהו שמצריך בדיקה שנית או שזה נורמאלי או שזה משהו חרדתי ?

שלום מרון, IRBBB היא הפרעת הולכה קלה ושכיחה. אם נשללה מחלה מבנית באקו לב ואין מום לב מולד, לרוב ללא משמעות קלינית, בעיקר בגיל הצעיר. קרוב לוודאי שמדובר בממצא אקראי אשר אינו קשור לתסמינים אותם אתה מתאר. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים