לחץ דם ...............

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

17/03/2019 | 11:56 | מאת: מור

שלום אנ בת 29 ..בריאה בד״כ. לאחרונה יש לי תופעה של חולשה בעיקר בשעות הבוקר עד הצהריים( בהמשך היום זה עובר). ביצעתי מדידת לחץ דם ביתית והתקבלו ערכים של 100/60 בערך. האם זה יכול להיות הסבר לחולשה? (כל בדיקות הדם שלי תקינות מלבד חומצה פולית שהערך הוא 2). **מציינת שהיה לי טיפונת כולסטרול ובשנה האחרונה הוא ירד ולחץ הדם היה נע סביב ה130/80. --האם ייתכן שאני מרגישה בצורה כל-כך קיצונית את ״השיפור״ בבדיקות הדם ובלחץ הדם וזה גורם לי לחולשה?

מור שלום, לחץ הדם עשוי להשתנות במשך היממה ולחצי דם נמוכים שכיחים מאד בצעירות. נדיר שהחולשה נובעת מתת לחץ דם בצעירות בריאות וללא טפול תרופתי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים