בדיקת אקו לב דרך הושט TEE

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/08/2018 | 10:40 | מאת: SB

לפני חצי שנה עברתי ניתוח אורטופדי בכתף ובעקבותיו היה לי זיהום. לאחר מכן היה לי אירוע TIA ובירור נוסף ראו שהיה לי PE. בהמשך הבירורים אמרו לי שיש לי PFO מולד שצריך לסגור בצינטור. כעת שלחו לי זימון ל-TEE. עלי לציין שבעבר היה לי סרטן בבלוטת התריס אשר הוסרה במלואה, וכן מדי פעם יש לי בעיות בליעה. אודה באם תגידו לי מהן הסכנות בבדיקת TEE. ואם יש אפשרות לעשות בדיקה שהיא לא פולשנית. תודה

SB שלום, TEE היא בדיקה יחסית בטוחה ונותנת מידע חשוב לגבי האנטומיה וקיומו של PFO. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים