VSD ונפילות - האם יש קשר?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/10/2006 | 21:44 | מאת: שרון

בני לוקה בחור בליבו. VSD בינוני, נכון לעכשיו. שאלתי היא האם יכול להיות קשר עקיף או ישיר בין VSD - זרימת דם לקוייה, עייפות, וכו' - לבין נפילות, מעידות וחוסר שיווי משקל. בני נופל כל הזמן באמת יותר מדי ויותר מהנורמל ולעניות דעתי זה נובע מאותה בעיה, האם תופעה זו מוכרת ושייכת? אודה לתשובתכם המהירה והמפורטת. תודה

שלום שרון, אני ממליץ שתפנה לקרדילוג ילדים אשר מנוסה בתחום זה יותר מקרדיולוגים של מבוגרים. אינני יודע בן כמה בנך, אך ייתכן שדרושה גם בדיקה נוירולוגית. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים