פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/10/2016 | 23:38 | מאת: אנונימי

שלום רב, לפני כחודשיים וחצי עברתי ניתוח פיסורה בשיטת ההרחבה בפעם השלישית בחיי. הפיסורה הופיעה אצלי בגיל 18 והייתי סובלת מכאבים קשים בזמן ולאחר יציאות מעין לחץ חזק באזור. היום לאחר ההרחבה השלישית אני מרגישה לפעמים אחרי יציאות כאבים חדים גם אם לא כאב לי בזמן היציאה, הכאב החד נמשך בדרך כלל מספר שעות ולפעמים גם ימים. בנוסף מרגע שקמתי מהניתוח השלישי כשאני הולכת יושבת או אפילו סתם נחה במיטה אני מרגישה את הכאב הזה בתנוחות מסוימות, סוג של דקירה חדה ממש כמו חתך באיזור. כיום אני בת 22 ועדיין לא קיבלתי את איכות החיים שלי בחזרה ומה שהכי משונה זה שאפילו בימים שהיצאות תקינות עדין בתזוזות מסיומות אני מרגישה את הדקירה הזאת באיזור שבו היה הפיסורה ובאזור נוסף שהתחלתי להרגיש לאחרונה, חשוב לי לציין שבעקבות הבעיה התמכרתי לחומרים משלשלים ואני שותה כ 6 כוסות נורמלקס בערב וכרגע אני נמצאת בתהליך של הפחתת השימוש בחומר עד כמה שאוכל, כמובן שההתמודדות עם הפיסורה והכאב שהיא גורמת מקשה עלי גם את ההפחתה בנורמלקס אך עדיין אני מנסה לאכול בריא ולשלוט עד כמה שאני יכולה ביציאות כדי שיהיו תקינות . מקווה למצוא פתרון ומענה בהקדם. תודה .

02/11/2016 | 00:19 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, גם אני מקוה שתמצאי פתרון בהקדם. יחד עם זאת, לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה